Crimă între cumnați la Tudora

0

Un bărbat de 48 de ani, din Tudora, a avut parte de un sfârșit groaznic, după ce a fost înjunghiat de propriul cumnat. Potrivit polițiștilor, victima și agresorul locuiau împreună în comuna Tudora, după moartea soției celui înjunghiat.

Pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbați a izbucnit un scandal, din cauza reproșurilor reciproce cauzate de decesul femeii. Fapta s-a petrecut joi seară, însă a fost descoperită a doua zi, după ce mai mulți vecini au informat medicul de familie din comună de scandalul creat și că bănuiau că unul din cei doi era mort. Acesta a trimis asistenta comunitară la domiciliul celor doi și a sunat la 112 pentru a sesiza și Poliția.

În momentul în care polițiștii au ajuns acasă la bărbatul de 64 de ani, acesta a recunoscut imediat fapta, spunându-le oamenilor legii că își înjunghiase cumnatul în piept. De altfel, arma a fost găsită în casă, încă plină de sânge.

O singură lovitură a fost suficientă să provoace decesul rapid al rudei sale, lama cuțitului atingând o arteră care a provocat o hemoragie masivă în cavitatea toracică.

Agresorul a fost prezentat sâmbătă în fața instanței, care a admis propunerea ca acesta să fie plasat sub arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Ancheta în acest caz este efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, bătrânul fiind acuzat de omor calificat.

Deja ai votat!
se încarcă...