Crimă între cumnați la Tudora

0

Un bărbat de 48 de ani, din Tudora, a avut parte de un sfârșit groaznic, după ce a fost înjunghiat de propriul cumnat. Potrivit polițiștilor, victima și agresorul locuiau împreună în comuna Tudora, după moartea soției celui înjunghiat.

Pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbați a izbucnit un scandal, din cauza reproșurilor reciproce cauzate de decesul femeii. Fapta s-a petrecut joi seară, însă a fost descoperită a doua zi, după ce mai mulți vecini au informat medicul de familie din comună de scandalul creat și că bănuiau că unul din cei doi era mort. Acesta a trimis asistenta comunitară la domiciliul celor doi și a sunat la 112 pentru a sesiza și Poliția.

În momentul în care polițiștii au ajuns acasă la bărbatul de 64 de ani, acesta a recunoscut imediat fapta, spunându-le oamenilor legii că își înjunghiase cumnatul în piept. De altfel, arma a fost găsită în casă, încă plină de sânge.

O singură lovitură a fost suficientă să provoace decesul rapid al rudei sale, lama cuțitului atingând o arteră care a provocat o hemoragie masivă în cavitatea toracică.

Agresorul a fost prezentat sâmbătă în fața instanței, care a admis propunerea ca acesta să fie plasat sub arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Ancheta în acest caz este efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, bătrânul fiind acuzat de omor calificat.

Deja ai votat!