spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTCrimă între cumnați la Tudora

Crimă între cumnați la Tudora

Un bărbat de 48 de ani, din Tudora, a avut parte de un sfârșit groaznic, după ce a fost înjunghiat de propriul cumnat. Potrivit polițiștilor, victima și agresorul locuiau împreună în comuna Tudora, după moartea soției celui înjunghiat.

Pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbați a izbucnit un scandal, din cauza reproșurilor reciproce cauzate de decesul femeii. Fapta s-a petrecut joi seară, însă a fost descoperită a doua zi, după ce mai mulți vecini au informat medicul de familie din comună de scandalul creat și că bănuiau că unul din cei doi era mort. Acesta a trimis asistenta comunitară la domiciliul celor doi și a sunat la 112 pentru a sesiza și Poliția.

În momentul în care polițiștii au ajuns acasă la bărbatul de 64 de ani, acesta a recunoscut imediat fapta, spunându-le oamenilor legii că își înjunghiase cumnatul în piept. De altfel, arma a fost găsită în casă, încă plină de sânge.

O singură lovitură a fost suficientă să provoace decesul rapid al rudei sale, lama cuțitului atingând o arteră care a provocat o hemoragie masivă în cavitatea toracică.

Agresorul a fost prezentat sâmbătă în fața instanței, care a admis propunerea ca acesta să fie plasat sub arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Ancheta în acest caz este efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, bătrânul fiind acuzat de omor calificat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
96 %
3.6kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...