Teribilist inconștient scos din trafic de polițiștii de frontieră

0

A plecat la drum cu un autoturism, deși nu avea permis de conducere și a fost prins de poliţiştii de frontieră ieșeni. Cercetat penal, teribilistul riscă să ajungă în fața magistraților.

Este isprava unui botoșănean, P.M., în vârstă de 21 de ani, care duminică seara a plecat la o plimbare cu un VW Golf 5. A plecat spre județul Iași, dar aventura lui nu a ținut prea mult pentru că pe traseu el s-a intersectat cu un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari (județul Iași), care l-a tras imediat pe dreapta.

„Cu ocazia efectuării controlului, în urma verificărilor suplimentare poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a arătat Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Deja ai votat!
se încarcă...