spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTSărbători de poveste pentru trei copii din Vârfu Câmpului

Sărbători de poveste pentru trei copii din Vârfu Câmpului

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, a finalizat încă un proiect umanitar. Determinarea cu care acest tânăr reuşeşte aproape săptămânal să încheie câte un proiect ar trebui să le dea de gândit funcţionarilor plătiţi de stat care preferă să facă asistenţă socială din birou.

Oameni dragi sufletului meu, cu mare bucurie, dar şi cu lacrimi în ochi, vă anunţ că am reuşit cu ajutorul dumneavoastră să schimb în bine viaţa celor trei frăţiori din comuna Vârfu Câmpului, care, împreună cu mama şi bunica trăiau într-o casă care nu a fost niciodată racordată la reţeaua electrică. În doar două săptămâni, am reuşit să racordăm casa la reţeaua electrică şi asta graţie şi ajutorului primit de la domnul Ovidiu Ciripan, directorul Delgaz Grid. Chiar dacă între casa aflată în câmp şi primul stâlp sunt 400 de metri, s-a săpat, s-au făcut toate lucrările şi copiii se bucură acum că au şi ei lumină în casă”, a anunţat Daniel Câşlariu.

Pentru că ajutorul nu se putea rezuma doar la racordarea casei la reţeaua electrică, Daniel Câşlariu a renovat şi camera unde locuiesc bunica, mama şi copiii, cu uşă termopan, parchet, tavan, pereţi, tot. A rămas doar soba tradiţională, cu florile făcute de un meşter, care aduc o pată de culoare în camera renovată.

Jucării, tablete, televizor şi hăinuţe pentru cei trei micuţi

Copiii au primit tabletă, alimente, jucării, hăinuţe, le-a cumpărat televizor şi vor avea abonament la cablu şi internet. Vor fi conectaţi cu lumea şi bucuria lor a fost extraordinar de mare. Totodată, le va cumpăra şi frigider.

Mi-au dat lacrimile când le-am văzut strălucirea din ochi şi bucuria imensă. Am plecat de la ei plângând, dar am făcut în aşa fel încât să nu mă vadă. La fiecare proiect încheiat îi mulţumesc bunului Dumnezeu şi tuturor celor care au ajutat. De această dată, pe lângă mulţumiri, mă rog bunului Dumnezeu să vă dea fiecăruia un crâmpei din bucuria acestor micuţi care până acum aveau aripile frânte de sărăcie. Şi cred că bucuria sinceră a unui copil căruia i se schimbă viaţa în bine este cea mai mare răsplată pentru toţi oamenii care nu rămân indiferenţi la greutăţile semenilor. De asemenea mulțumim Primăriei Vârfu Câmpului care a pus la dispoziția noastră un buldoexcavator. Vă mulţumesc din suflet pentru că, cu ajutorul dumneavoastră, micuţii din Vârfu Câmpului vor avea sărbători de poveste. Dumnezeu să vă răsplătească înmiit faptele bune!”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să sprijine proiectele umanitare derulate de Asociaţia „Grup Civic” au la dispoziţie conturile: RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei),  RO50BTRLEURCRT0530156401(euro),  RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline), Codul Swift BTRLRO22.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...