Daniel Câşlariu organizează o nouă ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete”

Daniel Câşlariu şi asociaţia lui reiau campania care duce mii de daruri copiilor nevoiaşi

Daniel Câşlariu preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, organizează o nouă ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete”, cu gândul la „copiii ale căror aripi sunt frânte de sărăcie, care se culcă flămânzi sau cu lacrimi în ochi”. „Vrem să ajungem la 5000 de copii din judeţul Botoşani, să le aducem o bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă. Bucuria lor să se adune şi aşa să putem să schimbăm în bine viaţa unor semeni cu care soarta nu a fost prea darnică. Pentru că nimic nu se compară cu bucuria unui copil care primeşte o ciocolată sau o portocală, cu bucuria copilului care vede că scrisorile trimise către Moş Nicolae şi Moş Crăciun au ajuns acolo unde trebuie”, a anunţat Daniel Câşlariu.

Acesta a reamintit că la prima ediţie, cu ajutorul multor oameni inimoşi, a reuşit să genereze o extraordinară energie a faptelor bune şi a ajutat 5.150 de copii. „În acest an ne propunem să ajungem la 5000 de copii din cele mai îndepărtate şi sărace cătunuri ale judeţului. La copiii care nu de puţine ori au suferit de frig sau de foame, copiii desculţi în şlapi din plastic, copiii puşi la muncă de mici, copiii care au suferit pentru că părinţii lor nu au bani să le cumpere poate o bomboană sau o banană. Copiii care în fiecare an îl aşteaptă cu bucurie pe Moş Crăciun <cu ceva dulce>”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Darurile vor ajunge la copii în perioada 18 – 22 decembrie 

Campania a fost demarată astăzi, 2 decembrie, iar darurile constând în dulciuri şi portocale vor fi distribuite în perioada 18 – 22 decembrie. „Avem nevoie de voluntari care să ne ajute cu distribuirea pachetelor. Şi avem nevoie de ajutorul tuturor celor care cred că nu există mulţumire sufletească mai mare decât zâmbetul pe chipul unui copil care primeşte un dar mult aşteptat. Cu gândul la toţi copiii care aşteaptă o minune în prag de sărbători, pornim la drum. Cu speranţă, credinţă şi încredere că vom izbândi.

Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune! În mai puțin de două săptămâni sperăm să strângem suma de 60.000 de lei pentru a achita cele 5000 de pachetele de dulciuri și cele 5000 de portocale. Doamne ajută!”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să-i bucure pe copiii nevoiaşi au la dispoziţie conturile Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani:  RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei), RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro), RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline), Codul Swift BTRLRO22, cu specificația „5000 de zâmbete”.

Deja ai votat!