vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTTiana Cilibiu a fost desemnată INTERNATIONAL ARTIST JUNIOR 2020

Tiana Cilibiu a fost desemnată INTERNATIONAL ARTIST JUNIOR 2020

Dragostea pentru muzică, talentul şi pregătirea asiduă i-au adus Tianei Cilibiu un important premiu internaţional. La doar zece ani, micuţa artistă din Botoşani şi-a adjudecat distincția INTERNATIONAL ARTIST JUNIOR 2020, la cea de a XIX-a ediţie a Festivalului Universong, organizat în luna noiembrie 2020, în Insulele Canare.

Festivalul este organizat de către Orfeum Organization of European Music Festivals. Dat fiind actualul context epidemiologic, ediţia din acest an s-a desfășurat online.

La festival au participal artişti din 27 de ţări, cu vârste de la 10 la 30 de ani. Tiana a fost cea mai mică artistă din festival, dar a reuşit să se impună printre cei mai buni, cei 44 de jurați internaționali au clasând-o în primele zece locuri. Graţie punctajului mare obținut, Tiana este promovată la televiziunea spaniolă FesTVision, televiziune parteneră a acestui festival.

În anul 2020, Tiana a înregistrat marca TIANA la OSIM și a reușit să ducă la nivel internațional această marcă românească.

Premii şi trofee obţinute în 2020

Deși a fost un an greu pentru artă în general, Tiana a reușit să obțină numeroase premii și trofee la festivalurile la care a participat.

Astfel, ea şi-a îmbogăţit palmaresul cu TROFEUL PS ACADEMY 2020, Baia Mare, în urma căruia va avea o producție muzicală cu artiștii de la Boyz2Rap, dar şi cu Premiul I la festivalul Golden Voice din Malta, festival unde au participat artişti din 41 de ţări.

La acestea se adaugă două trofee de categorie la festivalul Sunetul Lunii, organizat la București, Premiul Special al Directorului de Festival la festivalul Musicland, Macedonia, 2020, online, GRAND PRIX la Festivalul Magia Fulgilor de Nea, Slobozia, festival cu un juriu prestigios: Adrian Romcescu, președinte juriului, Nicolae Caragea, compozitor, Ciro de Luca, Cătălin Stanciu.

Tiana a fost invitată la finala Euro Pop Contest Grand Prix “Berliner Perle” 2020, Berlin, care va avea loc la finalul lunii decembrie. Tot în acest an, Tiana și-a lansat primul single, “Vise de carton”, creația compozitorului Claudiu Bulete. Piesa a fost inclusă pe CD-ul aniversar 20 de ani de Mamaia Copiilor. Un alt succes al Tianei este includerea în programul Artist Start-up al artistei AVA.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...