Bărbat la un pas de a se mutila din cauza neatenţiei (video)

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital după ce s-a tăiat cu flexul, din neatenţie. Acesta nu este, însă, singurul caz, medicii având parte aproape zilnic de o victimă a acestei unelte. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza braţul stâng. Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, la Roşiori în timp ce bărbatul tăia o bucată de scândură cu un flex. La un moment dat, însă, într-o clipă de neatenţie, a scăpat unealta, tăindu-se la braţul stâng.

Speriat, bărbatul a sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la locuinţa acestuia. Între timp, unul dintre vecini l-a pansat în zona tăiată, de unde curgea foarte mult sânge.

Incidente similare în judeţ

În ultima perioadă, mai mulţi botoşăneni au ajuns la spital după ce s-au tăiat cu flexul, rănile suferite fiind destul de grave, mai ales în zona membrelor.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza braţul.

Potrivit cadrelor medicale, din fericire, niciunul dintre cei doi bărbaţi nu va rămâne invalid în urma acestor accidente.

Deja ai votat!