spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTMoarte cumplită la 21 de ani (video)

Moarte cumplită la 21 de ani (video)

Tânărul care a gonit cu maşina spre moarte în accidentul de vineri din comuna Avrămeni a avut parte de un sfârşit groaznic. Potrivit cadrelor medicale, acesta a rămas încarcerat în maşina răsturnată pe cupolă şi avea o plagă de mari dimensiuni la gât. Din acest motiv tânărul a pierdut aproape tot sângele din corp în doar câteva minute. Salvatorii nu au putut să îşi dea exact seama ce a provocat plaga, cel mai probabil fiind vorba despre o bucată din interiorul maşinii.

„Victima prezenta mai multe traumatisme importante, precum şi o plagă latero-cervicală profundă, cu pierdere masivă de sânge”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Mai mult, potrivit forţelor de intervenţie ajunse la faţa locului, atât şoferul, cât şi pasagerul, în vârstă de 22 de ani, ar fi mirosit puternic a alcool. De altfel, tânărul aflat pe scaunul din dreapta le-ar fi mărturisit cadrelor medicale că atât el, cât şi prietenul său consumaseră băuturi alcoolice.

Poliţiştii au prelevat probe biologice de la şofer în vederea stabilirii alcoolemiei post mortem. În urma efectuării autopsiei urmează să se stabilească cu exactitate şi cauza decesului acestuia.

Goană nebună spre moarte

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă în localitatea Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni. Cei doi tineri se aflau într-un Volkswagen Golf V adus recent din Germania.

„Cei doi se deplasau pe DN 29 dinspre Săveni înspre Manoleasa, iar pe raza localităţii Aurel Vlaicu, într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers împrejurare în care a intrat în coliziune cu un stâlp, apoi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în curtea unei locuinţe. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Impactul a fost atât de puternic, încât un stâlp din beton a fost rupt complet, iar partea din beton a unei fântâni a fost mutată din loc câţiva metri.

„Eu eram în curte să dau de mâncare la animale. Deodată am auzit o bubuitură puternică, iar când am venit în faţa casei am văzut maşina răsturnată pe cupolă. Unul dintre ei era aruncat din maşină, celălalt inconştient în interior. Aveau viteză foarte mare”, a spus Petrică Coţovanu, proprietarul gospodăriei unde s-a răsturnat maşina.

Al doilea tânăr a fost externat

Din fericire, cel de-al doilea tânăr din maşină, care a fost rănit, a fost externat din spital. În vârstă de 22 de ani, acesta a suferit mai multe contuzii şi traumatisme uşoare, fiind aruncat din maşină după impact. Potrivit medicilor, acesta a scăpat ca prin minune. „Pacientul a ajuns în serviciul nostr policontuzionat şi cu halenă etanolică. Prezenta un traumatism cranian şi un traumatism facial. A fost supus mai multor examene de specialitate, după care externat cu recomandări la domiciliu”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
10.6 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
18 °
joi
20 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...