Mesajul prefectului Dan Nechifor – „Să avem credință și speranță!”

0
90

Prefectul județului, Dan Nechifor, a ținut să transmită un mesaj tuturor botoșănenilor, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

„Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej de a fi mai aproape de familie și de a ne bucura de ceea ce avem. După un an în care cu toții am fost încercați, cea mai mare bucurie este să îi știm pe cei dragi sănătoși, fie că ne vom afla la aceeași masă, fie că ne vom transmite urări de bine prin intermediul tehnologiei. Sărbătoarea Nașterii Domnului să ne găsească mai buni și mai liniștiți, să simțim liniștea, bucuria și emoția acestor zile, să avem credință și speranță. Să ne dea Dumnezeu un an mai bun, cu sănătate și cu înțelepciune. Vă doresc ca faptele și gândurile bune să vă însoțească pretutindeni!”, a transmis prefectul Dan Nechifor.

Mesajul prefectului vine după un an plin de provocări din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritățile încearcă astfel să mulțumească populației pentru efortul făcut în respectarea măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei, dar și pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă botoșănenii în depășirea momentelor critice din acest an.

 

 

 

 

Deja ai votat!