Tânăr ajuns la spital după ce a fost bătut de hoţi

Un tânăr a ajuns la spital după ce mai multe persoane l-au atacat în timp ce era cu caprele la păscut. Incidentul a avut loc pe un câmp aflat la intrarea în localitatea Costeşti.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, se afla cu mai multe capre pe câmp şi spune că, la un moment dat, a fost atacat de mai mulţi bărbaţi. Unul dintre aceştia i-a dat cu spray lacrimogen în faţă, iar ulterior l-ar fi bătut. Tânărul a spus că agresorii i-ar fi furat şi cinci dintre capre pe care avea în grijă. Acesta a reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutor, după ce agresorii au fugit. O ambulanţă a ajuns la faţa locului, victima primind primul ajutor, după care a fost transportată la Urgenţe. „Pacientul prezenta câteva contuzii şi o iritare la nivel ocular. A fost stabilizat şi transportat la Urgențe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care spun că cele cinci capre au fost găsite pe un alt teren abandonate, cel mai probabil agresorii realizând că nu le pot transporta cu prea multă uşurinţă. „În prezent a fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violenţe. Se fac cercetări şi vor fi luate măsurile care se impun”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Deja ai votat!