Sprijin financiar pentru CSM Botoşani

Municipalitatea botoşăneană a acordat un sprijin financiar Asociaţiei Club Sportiv Magnum (CSM Botoşani). În şedinţa din 22 decembrie, consilierii municipali au votat proiectul privind susţinerea acestei structuri sportive, în baza legii care include măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Prin votul consilierilor, CSM Botoşani a primit 140.320 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor de natură salarială pe durata stării de alertă.

Structura beneficiară a sprijinului financiar are obligaţia justficării modului de utilizare a sprijinului acordat prin depunerea unui raport detaliat însoţit de documente justificative relevante, până la data limită de 29 decembrie 2020. Eventualele completări/clarificări la raport vor fi depuse în termen de o zi, respectiv până la data de 30 decembrie”, se arată în proiectul aprobat de consilieri.

CSM Botoşani a mai primit bani de la primărie şi în luna septembrie. În şedinţa din 18 septembrie, consilierii municipali au votat două proiecte vizând acordarea unui sprijin financiar pentru două asociaţii sportive. Astfel, Asociaţia Club Sportiv Magnum a primit 262.800 de lei, iar Asociaţia Fotbal Club Botoşani, 624.095 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor de natură salarială pe durata stării de alertă. Fondurile au fost alocate tot în baza legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Deja ai votat!