Tâlhar prins în flagrant de un botoșănean. Individul a fost imobilizat

0

Un sucevean care a încercat să-l jefuiască pe un tânăr din comuna Vlădeni a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore.

Atacul a avut loc duminică, pe 27 decembrie a.c., în a treia zi de Crăciun, când suceveanul în vârstă de 52 de ani a intrat în locuința tânărului cu gândul să-i fure bunuri. Doar că botoșăneanul l-a surprins în flagrant, iar în încercarea de a-și asigura scăparea, tâlharul l-a lovit pe tânăr și a pulverizat asupra acesteia spray iritant lacrimogen, după care a părăsit locuința.

Botoșăneanul a fugit după el și l-a prins, reușind să-l imobilizeze până la sosirea polițiștilor. „Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele suspectului, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, bărbatul bănuit de comiterea faptei fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani”, a arătat Deșia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...