Avariile din reţeaua Nova Apaserv îi bagă pe oficiali în şedinţă

0

Viceprimarul Liviu Toma s-a întâlnit astăzi, 30 decembrie, cu Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv şi cu Narcis Ştefan, preşedintele Consiliului de Administraţie al acestei societăţi, printre subiectele abordate fiind şi cele legate de intervenţiile la reţelele administrate de operatorul de apă. „Am solicitat ca pentru perioada sărbătorilor, respectiv pentru perioada rece, să împrejmuiască, conform normativelor în vigoare, toate lucrările aflate în derulare şi în special cele care creează un disconfort pietonilor şi şoferilor”, a declarat viceprimarul.

Edilului i s-a comunicat că societatea cu care Nova Apaserv are contract pentru turnarea covorului asfaltic în zonele unde se intervine pentru remedierea unor avarii şi-a întrerupt activitatea în perioada sărbătorilor. „În câteva locuri importante din municipiu, pentru o perioadă scurtă de timp, au fost montate pavele pentru a se putea circula în condiţii optime”, a explicat Liviu Toma.

„Avarii sunt destule în oraş”

Din cauza vechimii conductelor, avariile apărute în reţeaua de distribuţie a apei reci sunt la ordinea zilei în municipiul Botoşani. „Avarii sunt destule în oraş. Acestea sunt în zona Primăverii, pe strada Mihail Kogălniceanu, Carrefour, la Casa Cărţii, lângă parcarea subterană. Vom interveni acolo unde nu se impune oprirea apei, pentru că după aceea s-ar crea presiune mare în alte zone. Adică să reparăm una şi să apară patru în altă parte”, a declarat Romeo Obuf, director operaţional în cadrul Nova Apaserv.

Deja ai votat!
se încarcă...