Tulburător! Tânărul dat dispărut s-a sinucis din dragoste

0

Ancheta deschisă de polițiști în cazul tânărului dat dispărut în cursul zilei de ieri a scos la iveală o poveste tulburătoare. Potrivit informațiilor oficiale, tânărul s-ar fi sinucis, după o decepție în dragoste.

Originar din Hunedoara, dar cu domiciliul în Timișoara, tânărul în vârstă de 18 ani a venit în județul Botoșani pentru a petrece sfârșitul de an împreună cu iubita lui din comuna Vârfu Câmpului, localitate unde avea și o mătușă. A ales să locuiască împreună cu iubita, însă în cursul zilei de luni cei doi s-au certat. Pe fondul discuțiilor, tânărul a suferit o depresie și a decis să-și pună capăt zilelor. Și-a anunțat prietena, lăsând de înțeles că se va sinucide, după care a plecat de acasă. Iubita a plecat în căutarea lui, însă fără succes, așa că a anunțat-o imediat și pe mătușa tânărului despre cele întâmplate. Marți, când au văzut că nu reușesc să-i dea de urmă, cele două au decis să anunțe poliția.

Dispariția a fost mediatizată, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au cerut inclusiv ajutorul populației. În urma alertei, peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei Vârfu Câmpului, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi, s-au mobilizat și au efectuat activități de căutare în împrejurimile comunei Vârfu Câmpului, precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia.

Astăzi, după mai bine de 12 ore de căutări, tânărul a fost găsit spânzurat în pădure. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a elucida cele întâmplate, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...