Daniel Câşlariu a demarat proiectele umanitare pe anul 2021

Asociaţia „Grup Civic” Botoşani, condusă de Daniel Câşlariu, a demarat duminică programul umanitar pe anul 2021, „cu gânduri bune şi cu dorinţa de a ajuta semenii„. Alături de 20 de voluntari, Daniel Câşlariu a ajuns astăzi în comuna Coţuşca, unde a împărțit dulciuri, hăinuțe, jucării, papucei la mai multe familii.

Nu a fost simplu deoarece am avut probleme cu maşinile din cauza noroiului de pe străzi. Toate problemele au fost anulate de bucuria celor pe care i-am ajutat. Am ajuns la un copilaş care îşi serba ziua de naştere, dar care nu primise niciun cadou. I-am dăruit noi de toate şi i-am cântat La mulţi ani. Bucuria micuţului ne-a ajuns la suflet şi ne-a emoţionat până la lacrimi. Am realizat încă o dată cât de important este să ne gândim la cei de lângă noi, cât de important este zâmbetul unui copil”, a declarat Daniel Câşlariu.

Potrivit acestuia, proiectele umanitare merg înainte, deoarece sunt copii şi familii în judeţ care au nevoie de ajutor. Viaţa acestora poate fi schimbată în bine cu ajutorul oamenilor care cred că faptele bune fac minuni.

Să ne dea bunul Dumnezeu putere, dragoste pentru semeni şi dorinţă de a le schimba viaţa în bine copiilor ale căror aripi sunt îngreunate de sărăcie şi familiilor nevoiaşe.

Pornim la drum cu gândul la toţi cei care ne-aţi fost alături în toate proiectele umanitare. Vă mulţumim, cu respect şi vă rugăm să fiţi în continuare alături de noi deoarece mulţi botoşăneni au nevoie de noi! Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele şi gândurile bune!”, a transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să susţină proiectele umanitare derulate de Asociaţia „Grup Civic” Botoşani au la dispoziţie conturile:

RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei)

RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro)

RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline), Codul Swift BTRLRO22.

Deja ai votat!