Una dintre cele mai importante femei din politica locală diagnosticată cu Covid

Fostul deputat botoşănean Mihaela Huncă a fost diagnosticat cu Covid 19 la doar câteva zile după ce s-a retras de la conducerea partidului Pro România Botoșani.

Aceasta a început să resimtă o serie de simptome specifice Covid şi a decis să se testeze, rezultatul fiind unul pozitiv. Din fericire, starea de sănătate a Mihaelei Huncă este una bună, iar în prezent se află în izolare la domiciliu. „Am decis să mă testez, aşa cum ar trebui să facă orice om responsabil. Sunt la domiciliu şi nu am probleme din cauza acestei afecţiuni până în prezent”, a spus Mihaela Huncă.

Aceasta a luat parte, sâmbătă, la întâlnirea regională cu aleşii locali și coordonatorii organizaţiilor locale, ocazie cu care a fost anunțat noul lider al Pro România Botoșani. Este vorba despre Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani, numit în această funcţie în urma retragerii Mihaelei Huncă din funcția de coordonator.

Mihaela Huncă rămâne în echipa de conducere a partidului din postura de membru al Biroului Județean și coordonator la nivel național al Departamentul de Educaţie PRO România.

Deja ai votat!