Vremea se răceşte în judeţ

0

După un weekend primăvăratic, vremea se răceşte iar simţitor în această săptămână. Astăzi temperaturile vor coborî cu câteva grade, maxima zilei ajungând la 6°C. Temperatura resimţită de corpul uman va fi, însă, de doar două grade pe timpul zilei, la acest fapt contribuind şi vântul, care va sufla în rafale uneori până la 42 de kilometri pe oră, dar şi umiditatea de până la 90%, cu şanse mari de ploaie în a doua parte a zilei. Pe timpul nopţii termometrele vor arăta până la -3°C, însă temperatura resimţită de corpul uman va fi de -9°C.

Marţi maxima va scădea şi mai mult ajungând la doar 4°C, iar vântul şi umiditatea vor face ca temperatura reală să fie de doar 1°C pe timpul zilei. În schimb, minima va fi de -3°C, la care se vor mai adăuga trei pentru temperatura reală resimţită, de -6°C grade.

De miercuri frigul se va resimţi mai pronunţat, iar termometrul va arăta o maximă de 0°C, iar minima va fi de -2°C. Temperatura resimţită de corpul uman va fi însă cu patru grade mai scăzută în tot acest interval de timp.

Joi mercurul din termometre ca urca ziua la 2°C, însă corpul uman va resimţi temperaturi negative în continuare, de -3°C grade ziua şi -10°C pe parcursul nopţii, de altfel aceasta fiind şi cea mai rece noapte din această săptămână.

În weekend temperaturile par să mai crească uşor, iar vineri maxima zilei va fi de 3°C, în timp ce pe timpul nopţii se vor resimţi -7°C.

Sâmbătă cele două grade de pe timpul zilei vor fi contrastate cu -5°C pe timpul nopţii, în timp ce duminică pare a fi cea mai călduroasă zi, când maxima va fi de 6°C grade pe timpul zilei, şi de trei grade pe timpul nopţii.

Vestea bună este, însă, că ziua începe să crească, iar în această săptămână va câştiga 17 minute în intervalul luni-duminică, când soarele va răsări tot mai devreme şi va apune mai târziu cu un minut.

Deja ai votat!
se încarcă...