Program modificat la Direcţia Impozite şi Taxe Locale

0

Programul de lucru cu publicul la Direcţia Impozite şi Taxe Locale (DITL), din cadrul Primăriei Botoşani, a fost modificat. Astfel, potrivit conducerii direcţiei, luni, marţi şi joi programul este de la 8:30 la 16:00, miercuri de la ora 10:30 la 18:00, respectiv vineri de la 8:30 la 13:30. Noul program a intrat în vigoare pe 1 februarie.

Lucian Lupu, directorul DITL, a declarat că modificarea programului în ziua de miercuri a fost făcută din dorinţa de a asigura posibilitatea de a face plăţi şi celor care lucrează zilnic până la ora 16:00.

Totodată, direcţia a deschis două ghişee la Uvertura Mall şi la Casa Cărţii. Taxa pentru eliberarea cărţii de identitate se poate plăti  la mall, în timp ce la Casa Cărţii se achită taxele pentru: rezervare loc de parcare, certificat de urbanism, autorizaţie de construire, branşament, recenzare locuinţă, alimentaţie publică şi amenzi.

Deschiderea celor două puncte de încasare nu a dus însă la eliminarea cozilor din faţa DITL. „Mai avem contribuabili ce stau în faţa instituţiei deoarece trebuie să respectăm normele de distanţare impuse de actuala criză sanitară. În primele zile de lucru cu publicul din acest an a fost foarte aglomerat, însă, încet – încet intrăm în normal”, a mai spus Lucian Lupu.

Deja ai votat!
se încarcă...