24 de mașini blocate din cauza zăpezii

0

În ultimele 24 de ore, la dispeceratul integrat ISU – SAJ, au fost înregistrate 24 de apeluri din partea unor cetățeni care sesizau faptul că nu pot înainta cu autoturismele pe diferite tronsoane de drumuri naționale și județene din cauza sulurilor de zăpadă formate pe partea carosabilă.

Toate sesezarile au fost redirectionate către drumarii de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri și Secția de Drumuri Naționale, care acționau cu utilaje în zonele respective, dar și la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, care au intervenit cu diverse utilaje.

Majoritatea problemelor s-au înregistrat în nordul și nord – estul județului. “Având în vedere efectele fenomenelor meteorologice, în noaptea de vineri spre sâmbătă, prefectul județului, Dan Nechifor, însoțit de inspectorul șef al ISU Botoșani, colonel Dan Decebal Muraru, au monitorizat modul în care se desfăşoară traficul rutier pe mai multe sectoare de drumuri judeţene şi naţionale”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...