Circulația pe un drum național a fost reluată (video)

0

După problemele apărute de sâmbătă dimineață pe mai multe drumuri naționale din Botoșani, drumarii încep să le redeschidă circulației.

În această dimineață s-a reluat traficul rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 29D între Botoșani și Ștefănești (km 2+800 – km 48+150).

În continuare, din cauza viscolului și a vizibilității reduse, circulația vehiculelor este restricționată pe următoarele sectoare de drumuri naționale din județul Botoșani,:

DN 29 între Botoșani și Manoleasa (km 44+100 – km 99 + km 850);

DN 29A între Hudești și Rădăuți – Prut (km 64 +000 – km 98+842);

DN 24C între Bădărăi și Românești (km 43 + 850 – km 65+400).

Toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervenin unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță. “Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, arată cei de la CNADNR într-un comunicat pe pagina oficială.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

De asemenea, în această dimineață sunt închise șase sectoare de drum județean din cauza zăpezii, sectoare pe care se acționează cu toate forțele, dar din cauza viscolului puternic activitatea drumarilor este îngreunată și chiar anihilată pe anumite sectoare. De exemplu, vineri noapte s-a acționat la Coțușca și imediat ce drumul a fost deszăpezit, viscolul l-a blocat din nou.
În această dimineață sunt închise circulației din cauza nămeților următoarele sectoare de drum județean: Coțușca – Rădăuți Prut (DJ 282), Mileanca – Coțușca (DJ 293), Avrămeni – Mitoc (DJ 294A), Borolea – Zahoreni (DJ 294 C), Dângeni – Hănești (DJ 282) și Dângeni – Mihălășeni (DJ 294).

Șoferii sunt rugați să nu se pornească la drum pentru a nu-și pune viața în pericol și pentru a da posibilitatea drumarilor de a acționa în vederea redării drumurilor cât mai rapid traficului. Imediat ce un anumit sector de drum va fi redat circulației, reprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri vor anunța acest lucru.

Video: CNAIR

Deja ai votat!
se încarcă...