marți, septembrie 27, 2022
AcasăLocalSprijin cerut pentru copiii şi tinerii incluşi în Programul "Ajungem Mari"

Sprijin cerut pentru copiii şi tinerii incluşi în Programul „Ajungem Mari”

Reprezentanţii Programului „Ajungem Mari” au nevoie de sprijin pentru a putea continua activităţile cu copiii şi tinerii aflaţi în grija statului.

Deși încă de la distanță, noi ne-am propus să sprijinim copiii și tinerii mai mult în perioada următoare prin pregătire școlară, meditații, consiliere vocațională, cursuri de calificare, psihoterapie, logopedie, ateliere despre viață independentă și multe altele.

Dar avem nevoie de ajutorul tău să știm că putem continua pe termen lung, așa cum au nevoie copiii și tinerii noștri grozavi”, a declarat Adina Pascal, coordonator local.

3,5% din impozitul pe venit, ajutor pentru copiii instituţionalizaţi

Potrivit acesteia, botoşănenii au posibilitatea să susţină viitorul copiilor din centre prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit. Formularul 230, completat şi semnat poate fi trimis prin e-mail la info@ajungemmari.ro. Astfel, formularul poate fi printat, semnat şi scanat sau poate fi completat online, printr-un program simplu de editare. Formularul poate fi depus sau trimis prin poştă la Direcţia de Finanţe, sau poate fi trimis online de către persoanele care au cont în Spațiul Public Virtual.

Mai multe detalii și răspuns la întrebări frecvente despre mecanismul 3,5% se găsesc pe pe www.ajungemmari.ro. Fondurile strânse de la persoanele cu domiciliul în județele în care se derulează programul  vor fi folosite în sprijinul copiilor din județele respective, iar celelalte se vor împărți între toți copiii.

„Ne va fi de mare ajutor dacă veţi convinge mai mulți colegi și prieteni să susțină cauza noastră. Sprijinul vostru se va transforma în mai multe zâmbete și speranță pentru copii. Prin generozitatea dumneavoastră veţi ajuta 24 copii instituționalizați să învețe alături de voluntari inimoși, să își urmeze pasiunile la cursuri vocaționale, să se pregătească pentru examene, să descopere meseriile potrivite alături de consilieri vocaționali și chiar să învețe o meserie la cursuri de calificare, să se bucure de ateliere creative și de experiențe frumoase în afara centrelor în care au stat închiși prea mult timp”, a mai transmis Adina Pascal.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
16.6 ° C
16.6 °
13.9 °
69 %
1.7kmh
10 %
mar
22 °
mie
22 °
joi
22 °
vin
24 °
sâm
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De pe vremea când mai puneau și alții mâna pe colac.

EDITORIAL

Dintotdeauna a existat o presiune zdravănă pe bugetul de stat, însă în aceste zile se pare că s-a atins un maxim greu de egalat....

GÂNDUL ZILEI

Dac-ar fi de definit Epigrama, ca idee, E un foc bine-ntețit Concentrat într-o scânteie! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...