Tragedie la Silișcani. Octogenară decedată în urma unui incendiu

O femeie în vârstă de 86 ani și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința. Focul a izbucnit cel mai probabil de la o bucată de jar căzută din sobă.

Tragedia a avut loc în noatea de joi spre vineri,în satul Silișcani, comuna Gorbanești. Alarma a fost dată puțin după ora 1.00, de un vecin care a observat că arde locuința femeii. La fața locului au ajuns trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și pompierii voluntari.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință, iar tavanul era prăbușit. Întrucât existau informații că proprietara nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bătrâna a fost găsită decedată, lângă sobă. În interiorul casei, pompierii au găsit și două butelii care au explodat înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

 

Deja ai votat!