Mărţişoare surpriză pentru botoşănence înainte de a urca în tren

Deşi în plină pandemie, botoşănencele, care au avut treabă sau se aflau în zona gărilor din Botoşani şi Dorohoi, au avut parte de o surpriză extrem de plăcută, încă de luni dimineaţă.

Poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani au împărţit, luni, mărțișoare sub formă de flori, doamnelor şi domnişoarelor care se aflau în tranzit prin cele două gări principale ale judeţului Botoşani. „Este o acţiune pe care ne-am dorit să o facem, pentru a fi alături de doamne şi domnişoare în acest început de primăvară. Sperăm că le-am putut aduce un zâmbet pe chip, mai ales în actualul context pandemic, unde distanţarea a adus cu sine o zi de 1 martie mai puţin obişnuită. Le dorim tuturor o primăvară liniştită şi fără evenimente nedorite”, a precizat inspector de poliţie Ciprian Ionuţ Adam, şeful Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani.

Acţiunea a avut loc pe peronul gărilor Botoşani şi Dorohoi, în sălile de aşteptare, dar şi în parcarea din apropierea acestora.

Zece poliţişti din cadrul biroului au luat parte la acţiune, aceştia împărţind 25 de buchete de flori doamnelor şi domnişoarelor.

Deja ai votat!