Ajuns la spital după ce a căzut de pe o scară

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, a ajuns la spital după ce a căzut de la peste patru metri înălțime de pe o scară. Nefericitul accident a avut loc în timp ce bărbatul se afla la serviciu.

I.C., împreună cu alți colegii de-ai săi, lucrau la construcția unei stații de carburanți la Suceava. Botoșăneanul a urcat pe o scară pentru a o asigura de structura metalică a halei în vederea acoperirii cu tablă, la o înălțime de aproximativ 4,5 m. La un moment dat, însă, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut. Când l-au văzut colegii au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a preluat și transportat pe botoșănean la UPU Suceava, fiind diagnosticat cu “politraumatism prin cădere de la înălțime”.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

Deja ai votat!