Noroc la pariuri destrămat de jandarmi

Au sperat să câștige la pariuri, dar s-au ales cu o gaură în buget de 4.000 de lei. Este cazul a cinci tineri din municipiul Botoșani. Aceştia au fost sancționați sâmbătă după-amiază de jandarmi, după ce au fost depistați în incinta unor agenții de pariuri sportive fără a purta mască de protecție.

„Unul dintre aceștia a făcut scandal, nemulțumit fiind de măsura luată împotriva sa, motiv pentru care a fost amendat cu încă 1.000 de lei, pe lângă sancțiunea primită inițial”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani. Așa se face că valoarea însumată a amenzilor aplicate a fost de 4.000 de lei.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, efectivele IJJ Botoșani au efectuat mai multe misiuni în județ, independent sau în cooperare cu lucrători de poliție. În urma acțiunilor, forțele de ordine au constat peste o sută de fapte de încălcare a legislației privind tulburarea ordinii publice și a măsurilor de protecție sanitară instituite de autoritățile competente, sancțiunile aplicate totalizând aproape 29.000 de lei.

 

Deja ai votat!