Revoltă din cauza întârzierilor la „drumul strategic”. Zeci de oameni au ieșit în stradă

Revoltați de starea drumurilor județene din partea de sud est a județului, în mod special a drumului județean 282, dar și nemulțumiți de întârzierile în executarea drumului strategic, zeci de botoșăneni din comunele Hlipiceni și Răuseni s-au întâlnit în centrul comunei Hlipiceni solicitând să poarte discuții cu reprezentanții Consiliului Județean.

„Invitația este valabilă și pentru administratorul drumului județean, precum și președintele Consiliului județean Botoșani! Ne vom aduna pentru a discuta împreună, pentru a găsi soluții alternative decât tipului de protest obișnuit. Deplasarea protestatarilor la Botoșani nu mai este de actualitate, acest mod în trecut nu a fost unul de succes. Administratorul drumului poate veni el însuși împreună cu autoritățile județene, spre a lua act de situația stării drumului judetean. Consider că răbdarea noastră a luat sfârșit! Nu mai putem circula în aceste condiții! Avem nevoie de sprijin și soluții imediate, facem apel la autoritățile centrale, sunt sigur că vom găsi soluții imediate, nu mai putem străbate această traseu de junglă spre civilizație! În fiecare zi suntem nevoiți sa străbatem acest segment de drum, spre școală, serviciu, spital, bănci, sedii ale autorităților judetene! Suntem oameni!”, este mesajul conilierului local din Hlipiceni, Dumitru Cristian Andrioaiei.

Așa se face că astăzi, la ora 8,30, circa 50 de persoane, cu 40 de mașini, s-au întâlnit în centrul comunei Hlipiceni pentru a cere intervenția autorităților. Acolo s-au deplasat și forțele de ordine.

 

Deja ai votat!