miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTRevoltă din cauza întârzierilor la „drumul strategic”. Zeci de oameni au ieșit...

Revoltă din cauza întârzierilor la „drumul strategic”. Zeci de oameni au ieșit în stradă

Revoltați de starea drumurilor județene din partea de sud est a județului, în mod special a drumului județean 282, dar și nemulțumiți de întârzierile în executarea drumului strategic, zeci de botoșăneni din comunele Hlipiceni și Răuseni s-au întâlnit în centrul comunei Hlipiceni solicitând să poarte discuții cu reprezentanții Consiliului Județean.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Invitația este valabilă și pentru administratorul drumului județean, precum și președintele Consiliului județean Botoșani! Ne vom aduna pentru a discuta împreună, pentru a găsi soluții alternative decât tipului de protest obișnuit. Deplasarea protestatarilor la Botoșani nu mai este de actualitate, acest mod în trecut nu a fost unul de succes. Administratorul drumului poate veni el însuși împreună cu autoritățile județene, spre a lua act de situația stării drumului judetean. Consider că răbdarea noastră a luat sfârșit! Nu mai putem circula în aceste condiții! Avem nevoie de sprijin și soluții imediate, facem apel la autoritățile centrale, sunt sigur că vom găsi soluții imediate, nu mai putem străbate această traseu de junglă spre civilizație! În fiecare zi suntem nevoiți sa străbatem acest segment de drum, spre școală, serviciu, spital, bănci, sedii ale autorităților judetene! Suntem oameni!”, este mesajul conilierului local din Hlipiceni, Dumitru Cristian Andrioaiei.

Așa se face că astăzi, la ora 8,30, circa 50 de persoane, cu 40 de mașini, s-au întâlnit în centrul comunei Hlipiceni pentru a cere intervenția autorităților. Acolo s-au deplasat și forțele de ordine.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...