Bărbatul care a uitat teancul de bancnote în bancomat și-a recuperat banii

Cei 2.500 de lei uitați într-un bancomat lângă supermarketul Kaufland au ajuns la proprietar. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), care au precizat că, în cursul după-amiezii de astăzi, la sediul Poliției municipiului Botoșani s-a prezentat un bărbat din orașul Săveni, care a revendicat suma. „Cel în cauză a făcut dovada faptului că banii îi aparțineau, iar suma i-a fost restituită”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Astăzi dimineață, o angajată a magazinului Kaufland, de pe bulevardul Mihai Eminescu nr. 2, a găsit 2.500 de lei în bancomatul amplasat chiar lângă intrarea în supermarket. Femeia a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a preluat suma de bani. Din câte a povestit bărbatul, el a mers la bancomat pentru a extrage banii, a efectuat toate operațiunile, iar după ce a scos cardul din aparat, atenția i-a fost distrasă de un incident petrecut lângă mașina personală aflată în parcare. A mers să vadă ce se întâmplă și a uitat de bani.

Norocul lui a fost că prima persoană care a ajuns lângă bancomat a fost chiar angajata magazinului, care a fost de bună credință și a anunțat poliția. În plus, polițiștii au mediatizat cazul, iar bărbatul a realizat ce s-a întâmplat și a revendicat suma, făcând dovada cu extrasul de cont.

 

Deja ai votat!