Bunic mort din inconştienţa nepotului

Bătrânul care a fost rănit, luni dimineaţă, în urma accidentului petrecut în localitatea Gorbăneşti şi-a pierdut viaţa. În vârstă de 85 de ani, bătrânul era transportat de nepotul său chiar la Spitalul Județean de Urgență, unde era programat pentru o ședință de chimioterapie. Acesta era pasager pe scaunul din dreapta în maşina nepotului său de 22 de ani. În timp ce se afla la volanul autoturismului tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit într-un cap de pod.

În urma coliziunii cei doi au fost răniţi, iar bătrânul a rămas încarcerat. Acesta a fost elibert de martori dintre fiarele contorsionate, iar ulterior a fost preluat de cadrele medicale. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de medici, din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat. “Pasagerul din față dreapta a fost preluat de echipajul SMURD. Prezenta traumatism cranian, traumatism facial cu epistaxis anterior, fractură de humerus drept, traumatism toracic și de bazin. Era conștient, dar ulterior starea s-a degradat rapid. Din păcate a intrat în stop cardio respirator, care nu a mai putut fi resuscitat, in ciuda eforturilor colegilor”, a precizat medicul Dănuț Panaitescu, specialist în medicină de urgență în cadrul UPU-SMURD.

Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/L alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. „Cercetarile continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!