Veteran vaccinat anti-Covid la 100 de ani pentru a-şi îmbrăţişa familia (video)

Veteranul Gheorghe Belehuzi de aproape 101 de ani, din Miorcani, care a impresionat când a ales să se vaccineze pe 4 martie împotriva Covid19 a făcut astăzi şi rapelul.
Adrian Mețler, medicul coordonator al centrului de vaccinare din Darabani, a precizat că veteranul a fost imunizat cu serul Pfizer/BioNTech. Nu au existat reacții adverse după primele 15 minute de la administrarea vaccinului.

A ales să se vaccineze pentru a-și strânge din nou nepoții în brațe

Încă de când a debutat pandemia, Gheorghe Belehuzi, a luat în serios restricțiile impuse de autorități în speranța că în viitor vom putea reveni la normalitate. „Acest virus a afectat tot globul, trebuie să ascultăm sfaturile medicilor. De asta am ales să mă vaccinez, vreau să-mi pot strânge din nou nepoții în brațe. Dacă am asculta cu toții și ne-am vaccina, cred că vom fi iar ca înainte”.

Tot astăzi, și fiicei acestuia, Maria Chiriac, în vârstă de 76 de ani, i-a fost administrată a doua doză de vaccin. Aceasta a precizat că se simte bine și, la fel ca tatăl său, speră că în curând vom putea reveni la viața de dinaintea pandemiei.

Deja ai votat!