Bărbat mort la cumpărături într-un hipermarket

0

Vineri seară, un bărbat venit cu soţia lui la cumpărături s-a prăbuşit din picioare în parcarea magazinului situat la ieşirea din Botoşani spre Iaşi, la câteva momente după ce a ieşit cu coşul de cumpărături.

În vârstă de 64 de ani, bărbatul a căzut din picioare între două maşini parcate, lovindu-se cu putere la cap. Oamenii din preajmă, martori la scena şocantă, au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj cu asistent de la Ambulanţă şi unul cu medic din cadrul SMURD, bărbatul fiind găsit într-o baltă de sânge, în urma loviturii la cap. Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare şi l-au urcat în ambulanţă pentru a-l transporta la Urgenţe. „Din păcate, pacientul a fost găsit în stop cardio respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul, originar din Republica Moldova, dar cu reşedinţa în Botoşani, suferea de mai multe afecţiuni cardiace cronice, care se pare că i-au cauzat decesul chiar în parcarea magazinului.

Deja ai votat!
se încarcă...