Tânăr accidentat într-un autobuz Eltrans

0

Un tânăr a ajuns la Urgenţe direct din autobuz. În vârstă de 32 de ani, botoşăneanul se îndrepta spre casă, de la locul de muncă, undeva din Zona Industrială.

Acesta s-a urcat într-un autobuz al Eltrans, care circulă pe ruta 101. Când mai avea încă o staţie până la destinaţie, acesta s-a ridicat pentru a merge spre uşa de coborâre din mijlocul de transport. La un moment dat, însă, conducătorul autobuzului a frânat brusc, iar pasagerul s-a dezechilibrat şi a căzut cu abdomentul pe o bară de susţinere. Cei din autobuz au sunat la 112, iar la scurt timp a sosit o ambulanţă în locul în care mijlocul de transport a fost oprit, pe Calea Naţională, în apropiere de sediul E.On. „Pacientul a fost preluat în stare conştientă, prezentând un traumatism de hemitorace stâng. A fost stabilizat şi ulterior transpotrat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Andreea Stărică, di cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care va deschide un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Cazul vine la doar câteva zile după ce o bătrână a ajuns la spital rănită grav într-un microbuz de călători, după ce s-a lovit cu faţa de o bară de sprijin.

Deja ai votat!
se încarcă...