Săptămână cu ploi și vreme rece

0

Botoşănenii s-au putut bucura de căldură doar câteva zile. Astfel, după un început de săptămână cu vreme însorită şi maxime ce au ajuns până la 20⁰C, vremea se răceşte din nou.

Astăzi, la fel ca şi ieri, vremea va fi caldă, iar maxima va fi peste normalul termic al perioadei urmând a ajunge la 21⁰C, cu un grad în plus faţă de ziua precedentă. Minima va fi de 7⁰C.
De mâine, însă, ne aşteaptă un nou val de frig, mercurul din termometre urmând a coborî pe parcursul zilei până la 15⁰C. De asemenea cerul va fi înnorat şi vor exista şanse de precipitaţii. Pe parcursul nopţii temperaturile vor scădea până la 4⁰C.
Joi va fi şi mai frig, maxima anunţată de meteorologi urmând a fi de doar 8⁰C, fiind posibile ploi. Minima sa va menţine la acelaşi nivel ca în noaptea precedentă.

Pe parcursul zilei de vineri temperatura maxima va fi cu două grade în plus faţă de joi, în timp ce minima va fi de 6 ⁰C.

Vremea se va menţine în aceeaşi notă şi pe parcursul weekendului maximele urmând a se situa în jurul pragului de 12⁰C, în timp ce minimele vor fi de 6⁰C.

Deja ai votat!