Alertă dispariție copil ! Fetiță de 13 ani căutată cu poliția

0

Miercuri, 14 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani din satul Cotârgaci, comuna Roma, cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a părăsit domiciliul în jurul orei 12, cu acceptul său, pentru a se deplasa în municipiul Botoșani, însă până la această oră nu a revenit și nici nu a contactat familia.

În urma acestei sesizări, polițiștii au declanșat operațiunile de căutare, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au solicitat și ajutorul populației, în speranța că fata va fi găsită cât mai repede.

Potrivit semnalmentelor oferite de mama copilei, Maria Georgiana Cordăreanu (foto) are o înălțime de circa 1, 60 metri, are o greutate de aproximativ 50 de kilograme, este brunetă și are ochii căprui. În momentul în care a plecat de acasă, aceasta era îmbrăcată cu o geacă cu model floral, tricou de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri, iar în picioare avea adidași de culoare crem.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!