Câinii uneia din victimele de la Dorohoi, salvați de polițiștii locali

Una din victimele accidentului petrecut joi după-amiază în Dorohoi, a decedat la doar 54 de ani. D.G. locuia singură într-un apartament situat la etajul 1, într-un bloc de pe strada Poștei din Dorohoi. În apartament aceasta avea și doi câini, care au rămas fără supraveghere după decesul femeii în accident.

Poliția Locală Dorohoi a aflat de acest fapt în seara zilei de joi, 15 aprilie 2021, și a demarat procedurile pentru a scoate cei doi câini aflați în îngrijirea persoanei decedate. Demersurile s-au concretizat în dimineața zilei de vineri, 16 aprilie 2021, când la fața locului s-au deplasat reprezentanții Poliției Locale și Poliției Municipale, împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Pompierii a intervenit prin balconul apartamentului situat la etajul 1 și i-au scos pe cei doi câini, care au fost preluați de o asociație cu profil de protecție a animalelor. „Noi am aflat despre acest caz și am solicitat sprijinul Poliției naționale pentru a putea scoate în mod legal cei doi câini din apartament. Lucrurile s-au concretizat în această dimineață, câinii fiind acum în siguranță”, a declarat pentru Dorohoinews Angelica Gheras, polițist local în cadrul Poliției Locale Dorohoi.

Deja ai votat!