vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCopii în grija statului după ce mama le-a înjunghiat tatăl (video)

Copii în grija statului după ce mama le-a înjunghiat tatăl (video)

Cei patru copii minori, ai soţilor implicaţi în scandalul lăsat cu înjungheri şi internări la Psihiatrie, vor ajunge în grija statului. Asta cel puţin temporar, până când cei de la Protecţia Copilului vor finaliza ancheta începută în sânul familiei şi vor lua o decizie finală.

Cei doi soți sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună șapte copii. Doar patru dintre ei, minori, locuiesc, însă, în casă părintească, iar în seara când a avut loc incidentul, aceştia dormeau într-o altă cameră. Incidentul a avut loc în urmă cu 10 zile, când bărbatul de 44 de ani, din Orăşeni Vale, a ajuns cu o ambulanţă la spital, după ce soţia sa a încercat să îl înjunghie în gât.

Rudele celor doi spun că toată cearta a început în momentul în care mama și-ar fi lovit unul dintre copii. Bărbatul i-ar fi reproșat asta, s-au certat, iar mai apoi acesta s-a dus la somn. A fost atacat în pat, după ce ațipise, iar când și-a dat seama ce s-a întâmplat, a sunat la 112, iar mai apoi s-a dus la mama lui.

Agresoare internată la Psihiatrie 

Se pare că băieţelul de la care a pornit cearta între cei doi părinţi venise în casă murdar de noroi, după ce s-a jucat pe afară, iar femeia şi-a ieşit din fire şi l-a lovit. Enervat, soţul i-a spus că decât să lovească copiii mai bine să iasă din casă.

După ce a aşteptat să adoarmă, femeia şi-a înjunghat soţul în gât cu un cuţit de bucătărie. Din fericire, nu a avut forţa necesară pentru a-şi duce planul cumplit la capăt, astfel că bărbatul a scăpat cu viaţă. Femeia a fost internată la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate.

În noaptea tragediei cei patru minori au fost luaţi de bunica paternă, iar a două zi reprezentanţii Primăriei Curteşti au făcut o evaluare, pe care ulterior au trimis-o către cei de la Protecţia Copilului. Decizia autorătăţilor a fost ca, pentru moment, copiii să fie cazaţi fie la centrul Micul Prinţ, fie să fie preluaţi de un asistent maternal, încercându-se ca micuţii să nu fie separaţi, până la finalizarea anchetei şi luarea unei decizii finale. Ca în toate cazurile de acest fel, însă, prioritatea autorităţilor este ca minorii să fie îngrijiţi tot în sânul familiei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...