Suicid învăluit în mister în Joia Mare

Un tânăr, în vârstă de doar 20 de ani, şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit, într-o zi de mare însemnătate religioasă.

Acesta avea o stână undeva în marginea localităţii Todireni, iar toţi localnicii îl ştiau ca fiind un tânăr liniştit, muncitor şi fără probleme de natură psihică sau de alt fel. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic, care a mers la stână pentru a-şi lua lapte. Când a ajuns în dreptul construcţiei în care locuia tânărul, bărbatului i s-a înfăţişat o imagine de coşmar.

Bărbatul de 20 de ani îşi confecţionase un ştreang dintr-o sfoară de legat baloţii, l-a legat de o bârnă din lemn şi şi-a lăsat greutatea trupului să ducă la îndeplinire planul macabru. Imediat cum l-a găsit, localnicul a tăiat ştreangul şi a apelat serviciul 112, cerând ajutorul cadrelor medicale, în speranţa că tânărul ar mai putea fi salvat.

Spre locul tragediei au fost direcţionate un echipaj de la Ambulanţa Truşeşti, dar şi un echipaj cu medic de la SMURD. Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea tânărului. „La faţa locului a fost găsit un bărbat de 20 de ani, spânzurat în stâna proprie. A fost resuscitat timp de 45 minute, din păcate fără succes. Cazul a fost declarat decedat și preluat de medicina legală”, a precizat medicul specialist în medicină de urgenţă Dănuţ Panaitescu, din cadrul UPU-SMURD.

 

Deja ai votat!