Imagini incredibile cu salvarea fetiţei al cărei tată ameninţa că se sinucide (VIDEO)

Prezenţa de spirit a uneia dintre poliţistele care au ajuns la faţa locului, în cazul bărbatului care a ameninţat astăzi că se sinucide, a împiedicat o tragedie. Ieşeanul, în vârstă de 36 de ani, locuieşte împreună cu soţia şi mama acesteia într-un bloc din Botoşani. Astăzi, însă, după ce a provocat un scandal monstru, acesta s-a baricadat în locuinţă împreună cu fetiţa, în vârstă de trei ani şi jumătate. Bărbatul a pus mâna pe un cuţit, cu care ameninţa că îşi va pune capăt zilelor. Speriată, soţia acestia a sunat la 112, iar ulterior a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe pentru a împiedica o tragedie.

Agentul Iulia Froicu a fost unul dintre primii poliţişti ajunşi la faţa locului. Tânăra a observat-o pe micuţa speriată şi a încercat să-l convingă pe tatăl acesteia să o elibereze. „Când am ajuns la faţa locului bărbatul avea un cuţit în mână. Am sesizat şi plânsetele fetiţei, ocazie cu care i-am solicitat acestuia să ne-o arată să vedem că este în regulă. Bărbatul ne-a prezentat-o la geam, am observat că n u are nici o urmă de violenţă asupra sa, însă am încercat să îl convingem, şi chiar am şi reuşit în final, să ne predea fetiţa pentru a fi exonerată de absolut orice pericol. Cu această ocazie acesta a dechis fereastra larg, mi-a dat-o pe geam, am cuprins-o şi am înmânat-o mamei sale. Sunt în condiţii de siguranţă toate”, a declarat Iulia Froicu, poliţista care a reuşit să-l determine pe bărbat să elibereze copilul.

Ulterior la faţa locului a ajuns şi negociatorul trupelor speciale, care a reuşit să-l convingă pe bărbat să iasă din casă. Acesta a fost condus către o ambulanţă pentru o evaluare medicală, iar ulterior a fost transportat la spital.

 

Deja ai votat!