Moarte aleasă din cauza lipsei de moştenitori

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Tudora, a fost găsit fără suflare, cu un ştreang în jurul gâtului, chiar de către soţia lui. Descoperirea macabră a fost făcută la miezul nopţii dintre miercuri şi joi, chiar în gospodăria în care trăiau cei doi.

Femeia nu îşi mai văzuse partenerul de după-amiază, iar spre seară, văzând că acesta nu mai venea acasă, a început să îl caute pe la rude şi prin vecini. Cum, însă, nimeni nu ştia nimic de bărbat, după ce s-a înnoptat, a început să îl caute prin gospodărie. La un moment dat, spre şocul femeii, aceasta şi-a găsit soţul într-o anexă din spatele casei, spânzurat de o grindă din acoperiş.

Speriată, aceasta a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la ambulanţă, care, însă, nu a mai putut face nimic. „Din păcate, decesul survenise cu câteva ore mai devreme şi nu s-a putut decât constata decesul”, a precizat un reprezentant al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Din spusele vecinilor, bărbatul era cunoscut cu depresie, fiind luat şi în evidenţele medicale. Oamenii spun că acesta era tot mai abătut în ultima perioadă din cauza faptului că nu avea copii.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă, fiind dispusă şi efectuarea unei autopsii.

Deja ai votat!