Medic din Răchiţi lăudat la nivel naţional după ce a vaccinat 180 de oameni în trei zile

Un medic de familie din judeţ a fost lăudat de şeful campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, după ce a organizat un minimaraton de vaccinare în comuna Răchiți, județul Botoșani. „Mi s-a părut un demers extraordinar, cu sprijinul DSP Botoșani”, a spus medicul militar.

Fivi Arghir este medic de familie în Răchiți din anul 1988. Doctorița a spus că minimaratonul de vaccinare din comună a fost organizat în perioada 13-15 mai, la Căminul cultural. „Inițiativa a fost a primăriei. Am fost întrebată ce părere am despre vaccinare, iar eu am spus că le recomand oamenilor să se vaccineze, pentru că am trecut prin boală și știu ce înseamnă. M-am și vaccinat. Nu aș fi putut vaccina 180 de oameni fără ajutorul primăriei”, a declarat medicul de familie Fivi Arghir.

DSP Botoșani organizează un maraton și în comuna Albești, în perioada 18-20 mai, cu sprijinul medicului de familie Ioana Calfa, în cadrul căruia se preconizează a fi vaccinate cu Pfizer 162 de persoane.

Campania de vaccinare va continua în județul Botoșani în toate centrele, fără programare, în limita dozelor existente și a locurilor libere.

DSP Botoșani pregătește și pentru acest weekend, un maraton de vaccinare.

Deja ai votat!