Lacrimi şi durere la căpătâiul lui Iulian Cojocaru (video)

Tânărul artist, care a murit duminică dimineață în urma unui cumplit accident, a lăsat în urmă o soție și un copil în vârstă de doar trei ani. Trupul neînsuflețit al lui Iulian Cojocaru, fiul patronilor „Popasului Cucorăni”,  a fost depus încă de duminică seara la Biserica „Sf. Ilie” din Dealu Mare, Dorohoi.

Prietenii și cei care l-au cunoscut pe saxofonistul care a murit fulgerător la doar 28 de ani își pot lua rămas bun și îi pot aduce un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeaşi localitate, marți, 25 mai 2021, începând cu ora 12:00.

Tragedia în care Iulian Cojocari şi-a pierdut viaţa s-a produs pe DN 29B, drumul care leagă Botoșani de Dorohoi. Tânărul se întorcea de la un eveniment, iar într-o curbă, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-o curte, unde autoturismul s-a izbit într-o dală de beton. În urma impactului bărbatul a fost proiectat prin parbrizul mașinii, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

În momentul producerii accidentului, Iulian Cojocaru era singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Polițiștii încearcă să stabilească ce a stat la baza producerii accidentului. Se presupune că șoferul ar fi ațipit.

Moartea fulgerătoare a tânărului saxofonist Iulian Cojocaru a şocat şi pe mulţi dintre marii artişti ai României. Cântăreţul Adrian Enache a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, la scurt timp după ce a aflat de decesul fiului patronilor de la Popasul Cucorăni.

Iulian Cojocaru avea un băieţel de trei ani, împreună cu soţia sa, Ilona.

Deja ai votat!