Şofer încarcerat după ce s-a izbit cu camionul într-un copac

Ziua de miercuri, 26 mai, se dovedeşte a fi una neagră pe şoselele din judeţ. Astfel, în doar câteva ore, au avut loc trei accidente rutiere grave.

Cel de-al treilea eveniment rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe DJ 282B, Flămânzi-Prăjeni. De acestă dată, şoferul unui camion cu balast a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit într-un copac. Iniţial, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, care era singur în cabină, a rămas încarcerat, însă ulterior a reuşit să se elibereze singur dintre fiarele contorsionate.

În urma unui apel la 112 la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, ambulanţă şi descarcerare. “Până la sosirea forțelor de intervenție, bărbatul a ieșit singur din camion. Acesta a fost preluat de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a izbucnirii unui incendiu”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Incidentul a avut loc după ce, dimineaţă, patru persoane au ajuns la spital după un accident provocat la beţie. După doar două ore, un şofer, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la spital după o coliziune frontală.

Deja ai votat!