Reguli pentru festivităţile de final de an şcolar

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a transmis directorilor de şcoli o adresă privind organizarea cursurilor festive de final de an şcolar. „Vă comunicăm că, în contextul prelungirii stării de alertă în vederea prevenirii şi controlului infecţiilor generate de virusul SARS – CoV 2, festivităţile prilejuite de finalizarea anului şcolar se pot desfăşura în spaţii închise, cu participarea elevilor, personalului didactic precum şi a părinţilor/aparţinătorilor, cu respectarea condiţiilor de distanţare sanitară, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavrului SARS – CoV 2. În spaţii închise este obligatorie purtarea măştilor de protecţie pentru toţi participanţii”, se arată în adresa transmisă directorilor de şcoli.

Cursuri festive organizate la Cornişa

Conducerile unor licee au decis să organizeze festivităţile de final de an şcolar în Amfiteatrul în aer liber din cadrul Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa.

Printre unităţile care organizează cursuri festive la Cornişa se numără Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Palatul Copiilor, Liceul Economic „Octav Onicescu”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, două clase de la şcoli generale, dar şi două grupe de grădiniţă.

Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, a declarat că ieri amfiteatrul a fost rezervat pentru trei ore, iar joi pentru două ore. La festivităţi au participat elevi care au finalizat liceul. Alte festivităţi sunt programate săptămâna viitoare.

 

Deja ai votat!