Tânără ajunsă la Urgenţe după ce a fost vaccinată (video)

O tânără de 32 de ani din judeţ a ajuns la Urgenţe după ce a fost vaccinată împotriva Covid.

Femeia, din Gorbăneşti, a fost vaccinată la medicul de familie, cu vaccinul Johnson&Johnson. La foarte scurt timp după ce a primit injecţia, însă, tânăra a început să se simtă rău. A leşinat, iar după ce a primit primul ajutor a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical de la Ambulanţă.

Tânăra a fost preluată de o ambulanţă cu medic şi transportată la Urgenţe. „Pacienta prezenta greţuri, vărsături, frisoane şi a acuzat o pierdere temporară a cunoştinţei. Ne-a precizat că a avut astfel de episoade şi la stomatolog, având o teamă de astfel de situaţii. A fost stabilizată şi transportată la urgenţe pentru investigaţi suplimentare de specialitate, pentru a se exclude orice problemă”, a precizat medicul primar Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

În ultimele săptămâni alte două tinere, minore, au ajuns la spital, la scurt timp după ce li s-a făcut rău în urma vaccinării. În niciunul din cazuri, însă, nu a fost vorba de o reacţie la vaccin, ci la injecţia propriu-zisă, acestea fiind stresate şi emoţionate.

Deja ai votat!