Copilul abuzat sexual în mall abia fusese reintegrat în familie (video)

Potrivit autorităţilor, copilul în vârstă de 14 ani, care a fost supus unei agresiuni sexuale într-o toaletă de la Uvertura Mall, abia fusese reintegrat în familia naturală, la solicitarea mamei sale. Acesta fusese, timp de o lună, în grija statului, după ce mama a apelat la ajutorul DGASPC pentru ca minorul să fie luat de acasă. „Noi am primit o adresă de la poliţie, prin care ni s-a solicitat un psiholog în vederea audierii minorului. Acesta urmează să intre într-un program de consiliere la colegii noştri de la Serviciul Comunitar. Era reintegrat în familia naturală de câteva zile, după solicitarea mamei”, a precizat Doina Nacu, directorul executiv al DGASPC Botoşani.

Copilul va rămâne din nou o perioadă în grija statului, urmând să fie consiliat de către specialiştii DGASPC Botoşani.

Bărbatul de 59 de ani, care l-ar fi agresat sexual pe copil a fost audit de poliţişti în noaptea de luni spre marţi. Ulterior acesta a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

În funcţie de concluziile medico-legale, atât în privinţa lui cât şi a bărbatului internat la Psihiatrie, poliţiştii vor lua măsurile care se impun.

Deja ai votat!