marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTSex cu un copil în toaleta de la mall (video)

Sex cu un copil în toaleta de la mall (video)

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, este anchetat de poliţişti după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 14 ani în toaleta mall-ului Uvertura din municipiul Botoşani.

Întâmplarea a ieşit la iveală după ce o femeie de serviciu, angajată a centrului comercial, a mers la toaleta pentru persoane cu handicap, situată la etajul al doilea al clădirii pentru a face curăţenie. Când a ajuns, însă, aceasta a observată că uşa era blocată, aşa că a aşteptat ca persoana care era înăuntru să iasă. La un moment dat, însă, femeia a observat că din toaletă au ieşit un bărbat însoţit de băiatul de 14 ani. Considerând situaţia ca fiind ciudată, femeia a alertat personalul de pază al mall-ului, care la rândul lor au alertat poliţia.

În acest context la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. Oamenii legii au demarat imediat o anchetă şi s-au uitat la imaginile surprinse de camerele de luat vederi din incinda centrului comercial. De asemenea, criminaliştii au luat amprente.

Bărbat audiat de poliţişti

În scurt timp poliţiştii l-au identificat pe băiatul de 14 ani şi au stat de vorbă cu acesta pentru a stabili ce s-a întâmplat. Între timp oamenii legii l-au găsit şi pe bărbatul de 59 de ani pe care l-au luat la audieri. În urma anchetei preliminare a fost stabilit faptul că în cauză ar fi vorba despre un act sexual cu un minor.

„Astăzi, 7 iunie 2021, în jurul orei 20:00, am fost sesizați de către personalul care asigură paza în incinta unui centru comercial din municipiul Botoșani cu privire la faptul că în una dintre băile acestuia, este posibil să fi avut loc o agresiune sexuală. Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor. În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele implicate, respectiv un minor de 14 ani și un bărbat de 59 de ani, ambii din municipiul Botoșani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta, urmând ca minorul să fie audiat conform procedurilor legale. Bărbatul de 59 de ani se află în custodia polițiștilor, iar in funcție de rezultatele cercetărilor și în urma administrării probatoriului se vor dispume măsuri legale”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Cu mult după miezul nopții, după finalizarea audierilor, bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.7 °
0.5 °
89 %
2.7kmh
60 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
10 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...