Grădiniţele din Botoșani organizează activități educative şi în vacanța de vară

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a decis să vină în sprijinul părinților, organizând, în perioada vacanței de vară, activități educative în grădinițe.

Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități se pot transmite în format electronic pe adresele de email sau în scris, la unitatea de învățământ unde copilul este înscris până mâine, 17 iunie, ora 14:00.

Conducerile unităților de învățământ vor ține cont de următoarele aspecte pentru desfășurarea în bune condiții a activităților educative cu preșcolarii în perioada vacanței: asigurarea tuturor condițiilor cuprinse în Ordinul comun nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov-2, cu modificările și completările ulterioare; respectarea prevederilor legale în vigoare, privind efectuarea concediului de odihnă anual al cadrelor didactice”, a transmis Ana Maria Loghin, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul IŞJ.

 

Deja ai votat!