Zi emoţionantă pentru primarul Cosmin Andrei

Astăzi, 17 iunie, primarul Cosmin Andrei a împlinit 40 de ani. Acesta a fost felicitat de familie, colegii din primărie, colegi de partid şi prieteni. „Eu am o presiune foarte mare să nu dezamăgesc în acest mandat. Presiunea nu e să mai câştig un mandat, ci să am împăcarea ca botoşănenii să spună că nu au greşit că m-au votat, că am confirmat. Când îmi spun botoşănenii că sunt probleme pe străzi, simt că trebuie să mă implic mai mult şi să rezolv aceste probleme. Am primit şi reacţii pozitive din partea botoşănenilor, că am început bine, că facem lucruri frumoase. Alţi cetăţeni nu mai au răbdare”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul a recunoscut că este o sărbătoare deosebită, în primul rând pentru că a schimbat prefixul, iar în al doilea rând pentru că este prima aniversare de când a câştigat mandatul de primar.

Cosmin Andrei a arătat că unul dintre cele mai emoţionante momente ale zilei au fost urările adresate de soţie şi cei doi copii. „E o zi foarte aglomerată. Îmi propun să le răspund tuturor celor care m-au felicitat. De dimineaţă am fost şi am ridicat maşini. Am fost cu Sancho Panza al meu. Ştiţi cine este? Băieţelul meu, Filip. A trebuit să-i explic ce înseamnă maşini abandonate şi a fost încântat de operaţiunea de ridicare. I-a plăcut. Mi-am început ziua cu un asistent care mi-a dat o stare foarte bună. E foarte plăcut că vin colegii şi-mi urează toate cele bune. Este emoţionant”, a mai declarat primarul.

 

Deja ai votat!