Bătrână decedată înainte de a fi urcată în elicopter (video)

Caz dramatic înregistrat vineri dimineață de cadrele medicale din Spitalul Județean. O femeie de 82 de ani, ajunsă în stare gravă la spital, a decedat cu câteva minute înainte de a fi urcată în elicopterul SMURD.

Bătrâna a ajuns la primele ore ale dimineții la Urgențe, în stare gravă. Aceasta a fost diagnosticată cu bloc atrioventricular total, fiind imediat transferată pe secția de reanimare, din cauza stării sale. Medicii au încercat să o stabilizeze, în același timp fiind solicitat de urgență transportul pe calea aerului la Iași. Elicopterul SMURD a fost trimis la Botoșani, iar o ambulanță urma să o preia pe pacientă pentru a o transfera la elicopter.

Aparatul de zbor a aterizat pe terenul unității militare din marginea orașului, însă în momentul în care femeia urma să fie preluată de ambulanță, starea ei s-a agravat și a suferit un stop cardio-respirator. Cadrele medicale din reanimare și de la ambulanță au încercat resuscitarea ei, însă din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul.
Aeronava SMURD a decolat la scurt timp înapoi spre Iași.

Deja ai votat!