Program prelungit la Pașapoarte

Programul de lucru cu publicul în cadrul Serviciului de pașapoarte a fost prelungit. Astfel, pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor, în perioada 15 iunie – 13 august 2021 activitatea cu publicul se va desfășura în intervalul orar 8 – 20. Totodată, pentru a spori capacitatea de primire a cererilor de eliberare a pașapoartelor, a fost redusă și perioada de timp alocată soluționării cererilor în care programările s-au făcut online, de la 10 minute la 7 minute.

„În scopul evitării supraaglomerării și așteptării suplimentare în spațiile destinate publicului, recomandăm persoanelor programate să respecte atât ora de programare, cât și măsurile de protecție igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 (în special distanțarea fizică și portul măștii de protecție)”, au transmis Direcției Generale de Pașapoarte.

De asemenea, cei care nu își fac programări prealabile trebuie să știe că vor putea depune documentele doar în cazul în care există intervale orare neacoperite de programări.

Programările online se pot efectua pe platforma www.epasapoarte.ro.

 

Deja ai votat!